A.S.V. Gay

275 leden
50
2010
Café Amstel Fifty Four
geen ontgroening
VrijblijvendKleinschaligBorrelenCultuurReizen
Logo/Wapen van A.S.V.GayFoto 0 van A.S.V.GayFoto 1 van A.S.V.GayFoto 2 van A.S.V.GayFoto 3 van A.S.V.GayFoto 4 van A.S.V.Gay

Wil jij zijn wie je wil zijn zonder dat je aan verplichtingen vast zit? Word jij blij van goedkoop bier en wijs voor €1,50 en wil jij een expert worden in het drinken van roze Trojka shotjes? Word dan lid bij A.S.V.Gay! Mer circa 300 leden zijn wij de grootste LHBTQ+ studentenvereniging van het land! In 2010 vonden 4 meiden het tijd worden voor een gezelligheidsvereniging speciaal voor lesbische, homoseksuele, transgender en queer studenten! A.S.V.Gay is er voor iedereen die een connectie heeft of wil maken met de LHBTQ+ community. Of je al uit de kast bent maakt ons niet uit, bij ons kun je zonder problemen veel nieuwe mensen ontmoeten!

Tijdens onze wekelijkse borrel op de woensdagavond in de bar Amstel Fifty Four drinken en dansen wij op de heerlijkste nummers. Daarnaast organiseren onze vele commissies jaarlijks een breed scala aan activiteiten. Reisjes naar bijvoorbeeld Praag, gezellige activiteiten in de stad en natuurlijk kroegentochten in de Reguliersdwarsstraat, de gay straat van Amsterdam! En wist jij al dat A.S.V.Gay meervaat met een eigen boot tijdens de botenparade van de Amsterdam Gay Pride?! Super gezellig dus! Daarnaast vinden wij maatschappelijke betrokkenheid ook belangrijk, zo staan wij stil op dagen zoals Dodenherdenking, lopen wij mee in Pride Walks en organiseren wij jaarlijks een symposium met een LHBTQ+ onderwerp. 

Tijdens onze introductieperiode hebben wij in onze 'Kweekweek' kennismakingsactiviteiten met oude en natuurlijk de nieuwe leden! Vervolges is er ons Ontrozingsweekend, waar je alle nieuwe leden meteen goed leert kennen. Het is geen ontgroening, want jij bepaalt zelf wat je wel en niet wil doen. A.S.V.Gay kent namelijk geen verplichte activiteiten! Wel zo fijn!

Ben je enthousiast geworden, maar vind je het eng om alleen naar de borrel te komen? Mail dan naar borrelbuddy@asvgay.nl, dan koppelen wij jou aan een buddy waarmee je vooraf kennis gaat maken en die je vervolgens aan heel veel mensen voorstelt op de borrel! Je bent van harte welkom!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

Chip&ChargeAEGEELiberCycladesL.A.N.X.G.S.V.A.OrionisASVAC.S.F.R.NoNoMesA.S.V.GayNSAOkeanosASCRUMASC/AVSVParticolarteSkollSKITSSIBBonaparteDERMNereusSSRAIchthusUnitas

Chip&Charge