AEGEE-Amsterdam

550 leden
45
1986
Brasil Bar - Lange Leidsedwarsstraat 70
geen ontgroening
InternationaalReizenVrijblijvendBorrelen
Logo/Wapen van AEGEEFoto 0 van AEGEEFoto 1 van AEGEEFoto 2 van AEGEEFoto 3 van AEGEEFoto 4 van AEGEE

AEGEE-Amsterdam is een gezellige studentenvereniging met zo’n 550 leden. We hebben geen ontgroening en alle activiteiten zijn vrijblijvend van karakter. Je bepaalt dus zelf hoe actief je wordt binnen onze vereniging. Ons motto: Alles kan, niets moet!

AEGEE-Amsterdam heeft twee kanten: we zijn een gezelligheidsvereniging én een reisvereniging verbonden met Europa. Het hele studiejaar lang worden er een flinke dosis activiteiten georganiseerd binnen de Nederlandse grenzen, maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan onze gezellige wekelijkse borrel, avontuurlijke liftwedstrijden, verschillende (thema)feesten, een relaxed zeilweekend, luxueus gala, de geweldige wintersportreis en ga zo maar door. Lid worden bij AEGEE-Amsterdam betekent dan ook een enorme verbreding van jouw studententijd!
Bij deze activiteiten die het hele jaar door georganiseerd worden, horen natuurlijk ook commissies.

Binnen AEGEE-Amsterdam hebben we 22 geweldige commissies met zeer uiteenlopende interesses. Bijvoorbeeld de Feestcie, Liftcie, Kookcie, Cultcie, Axcie en nog veel meer! Ook kun je samen met een vriendengroep een genootschap vormen en je eigen activiteiten binnen AEGEE-Amsterdam organiseren.

Maar er is meer. AEGEE- Amsterdam is deel van het Europese AEGEE-netwerk, en dus erg interessant voor mensen die tijdens hun studententijd af en toe verder willen kijken dan Amsterdam. 13.000 leden die studeren in ruim 200 universiteitssteden in meer dan 40 landen vormen samen AEGEE-Europe. Voor AEGEE-ers is een bezoekje aan Lissabon, Berlijn, Istanbul of Wroclaw dus heel gewoon. Daarnaast kun je ook deelnemen aan een Summer University, dit betekent twee weken op reis zijn met een groep van ongeveer 25 Europese studenten voor minder dan €250.

Verleg je grenzen binnen en buiten Amsterdam en wordt lid van AEGEE!

Nieuwsgierig? Kom gezellig een keer langs op een van onze borrels, iedere dinsdag van 21:00-03:00 in de Brasil Bar (Lange Leidsedwarsstraat 70). 

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

IchthusUnitasASVASkollParticolarteASC/AVSVLiberChip&ChargeASCRUMDERMNoNoMesNSACycladesA.S.V.GayBonaparteSKITSAEGEESIBL.A.N.X.OkeanosSSRANereusOrionisG.S.V.A.C.S.F.R.

Ichthus