A.S.C./A.V.S.V.

3483 leden
132
1851
Sociëteit Nos Lungit Amicitia
ontgroening
BorrelenDisputenOntgroeningSociëteitTraditioneel
Logo/Wapen van ASC/AVSVFoto 0 van ASC/AVSVFoto 1 van ASC/AVSVFoto 2 van ASC/AVSVFoto 3 van ASC/AVSVFoto 4 van ASC/AVSVFoto 5 van ASC/AVSV

Amsterdamsch Studenten Corps / Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging

Op dit moment is het A.S.C./A.V.S.V. met meer dan drieduizend leden de grootste studentenvereniging van Nederland. Opgericht in 1851, is zij tevens de oudste van Amsterdam. Het middelpunt van de vereniging is Sociëteit N.I.A., gevestigd aan de Warmoesstraat, vlak achter de Dam.

Kenmerkend voor het A.S.C./A.V.S.V. is dat alle leden van de vereniging verdeeld zijn over disputen. Er zijn in totaal 18 mannen- en 18 vrouwendisputen. Er worden door disputen veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals gala’s, blinddatediners, skivakanties, zeilweekenden en nog veel meer. Daarnaast heeft ieder dispuut een dispuutshuis in het centrum van Amsterdam.

Naast dispuutgezelschappen kent het A.S.C/A.V.S.V. vele subverenigingen. Ze variëren van een toneel-, rugby-, tennis- en schietvereniging tot de roeivereniging A.S.R.V. Nereus. Daarnaast wordt er veel geboden op het gebied van studie en ontwikkeling. Zo worden er tentamentrainingen aangeboden in onze bibliotheek, vinden bedrijvendiners plaats en is er (studie)coaching.

Het middelpunt van het A.S.C/A.V.S.V. is sociëteit Nos Iungit Amicitia, ‘vriendschap verbindt ons’. De ‘Toko’ is van maandag t/m donderdag open voor reguliere borrels. Naast de normale borrelavonden worden er gigantische feesten georganiseerd die bezocht kunnen worden door zowel leden als niet-leden.

Wat kan je verwachten van het lidmaatschap bij het A.S.C./A.V.S.V.?
Vriendschap voor het leven, legendarische feesten, een sociaal vangnet en ontzettend veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Inschrijvingsdata zijn 7, 8, 9 & 14 augustus 2017.

Inschrijven kan via: www.kiescorps.nl

algemene gegevens:
A.S.C./A.V.S.V.
Warmoesstraat 153
1012 JC Amsterdam
T: 020-5238010
E: issa@asc-avsv.nl
W: www.asc-avsv.nl

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

ASVAParticolarteL.A.N.X.NoNoMesSKITSDERMAEGEELiberNereusG.S.V.A.ASC/AVSVBonaparteNSAASCRUMIchthusOrionisA.S.V.GayOkeanosCycladesC.S.F.R.UnitasSkollSSRASIBChip&Charge

ASVA