C.S.F.R. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.

55 leden
100
1958
Verschillend
ontgroening
Inhoudelijke activiteitenKleinschaligReligieusTraditioneelBorrelen
Logo/Wapen van C.S.F.R.Foto 0 van C.S.F.R.Foto 1 van C.S.F.R.Foto 2 van C.S.F.R.Foto 3 van C.S.F.R.

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is het trotse, hoofdstedelijke dispuut van de C.S.F.R. De C.S.F.R. is een christelijke studentenvereniging op reformatorische grondslag. We zijn een kleine, maar hechte, enthousiaste en actieve groep van ongeveer 55 personen waar amicaliteit, verdieping en studentikoziteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het waardevol om juist in je studententijd, waar er goed aan je wortels geschud kan worden, medechristenen te ontmoeten in je studentenstad. De waarden van de C.S.F.R. zijn dan ook: overtuiging, ontmoeting en ontplooiing. Deze komen in verschillende activiteiten tot uiting.

Onze christelijke overtuiging bindt ons samen en we verdiepen ons door middel van Bijbelkringen. We ontmoeten elkaar op borrels en fantastische verenigingsweekenden. Daarnaast is er ruimte voor ontplooiing door het organiseren van lezingen en studiekringen met diverse maatschappelijke, theologische, filosofische of andere thema’s. C.S.F.R. Amsterdam is een onmisbare en waardevolle toevoeging aan je studententijd!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

AEGEEC.S.F.R.A.S.V.GayNereusCycladesASVAUnitasOrionisLiberOkeanosSkollBonaparteNSAG.S.V.A.DERMParticolarteSSRAIchthusSKITSChip&ChargeNoNoMesSIBASC/AVSVASCRUML.A.N.X.

AEGEE