SV Cyclades

150 leden
100
1961
Sociëteit KPATHP
ontgroening
BorrelenKleinschaligSociëteitVrijblijvendReizen
Logo/Wapen van CycladesFoto 0 van CycladesFoto 1 van CycladesFoto 2 van CycladesFoto 3 van CycladesFoto 4 van Cyclades

Wel tradities, geen verplichtingen. Cyclades is al meer dan een halve eeuw een studentenvereniging gevestigd in hartje Amsterdam en elke week wordt er geborreld op onze sociëteit KPATHP aan de Prinsengracht. We hebben geen ontgroeningsperiode of aanwezigheidsplicht maar wel een onvergetelijke introductie en borrels tot diep in de nacht. Bij ons kan je jouw studententijd compleet maken met feestjes en veel activiteiten, maar ook is er ruimte om je te ontwikkelen in de vele commissies!

Cyclades heeft een eigen pand aan de Prinsengracht 181. Hier borrelen, eten, vergaderen, wonen en feesten wij. Op dinsdagen eten we samen voor de borrel een heerlijke maaltijd gemaakt voor leden, door leden. Tijdens Koningsdag en Gaypride zijn onze deren open voor heel Amsterdam. Tijdens deze dagen is de KPATHP het middelpunt van alle gezelligheid in Amsterdam en wordt het bij ons altijd een mooi feestje!

Heel Cyclades komt iedere dinsdag en vrijdag samen, maar dat zijn niet zomaar borrels. Onze 26 commissies organiseren allerlei activiteiten om ervoor te zorgen dat een gewone avond naar een hoger niveau wordt getild. Zo zijn er bier- en wijnproeverijen, karaokeavonden (altijd met sangria naar eigen recept, om de stembanden los te maken), exotische etentjes, pubquizen, cocktailworkshops en nog veel meer. Ook organiseren ze veel uitjes, naar musea en tentoonstellingen bijvoorbeeld, of een ritje door de stad met een partybus. Daarnaast verlaat Cyclades de Prinsengracht dikwijls voor toffe weekendjes, zoals wintersportweekend, zeilweekend, buitenlandweekend, liftweekend en novemberweekend. Niet te missen zijn ook het jaarlijks terugkerende bovenhuisfeest en natuurlijk het gala!

Al deze activiteiten zijn voor de héle verenging, zodat je niet alleen een klein groepje mensen, maar alle meer dan 150 leden leert kennen. Tel hier dus ook nog eens alle activiteiten die je dispuut organiseert bij op (als je kiest bij eentje te gaan, dat is helemaal aan jou) en je agenda is altijd goed gevuld!

Omdat Cyclades geen aanwezigheidsplicht heeft, is het prima te combineren met je studie. Uit onderzoek van de LKvV blijkt zelfs dat mensen die lid zijn gemiddeld sneller afstuderen. Lid worden bij Cyclades is ook goed voor na je studie. In de vele commissies leer je vergaderen, samenwerken, evenementen organiseren, en op de borrels leer je spreken voor groepen en breid je ook nog eens je netwerk uit.

We verwelkomen je graag bij iedere borrel van de intreeweek tot eind september (en trouwens ook weer in februari). Dan kan je zelf ervaren hoe goed de sfeer is en of de vereniging bij je past. Het eerste biertje is van ons! 

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

G.S.V.A.OkeanosSSRAAEGEEChip&ChargeNSAASVAL.A.N.X.SkollSIBCycladesASC/AVSVDERMC.S.F.R.OrionisLiberBonaparteASCRUMNoNoMesUnitasA.S.V.GayIchthusNereusParticolarteSKITS

G.S.V.A.