G.S.V.A. Petrus Plancius

35 leden
150
1969
KPATP (KRATER)
ontgroening
BorrelenKleinschaligReligieusTraditioneelOntgroening
Logo/Wapen van G.S.V.A.Foto 0 van G.S.V.A.Foto 1 van G.S.V.A.Foto 2 van G.S.V.A.Foto 3 van G.S.V.A.Foto 4 van G.S.V.A.

De GSVA “Petrus Plancius” is een leuke christelijke studentenvereniging met een stuk of 35 leden. We zijn een hechte groep studenten die actief zijn op meerdere vlakken. Zo zijn we niet alleen actief bezig met het geloof, maar vinden we studentikoziteit, academiciteit en gezelligheid ook heel belangrijk! We hebben daarom elke woensdag verschillende activiteiten, waarna we in onze sociëteit KRATHP aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam tot in de vroege uurtjes borrelen, dansen, met elkaar lachen en discussiëren.

Een greep uit onze activiteiten en alles wat we organiseren: bijbelkringen, workshops, feestjes, lezingen, een jaarlijks gala, een liftweekend, bezinningsweekend en andere weekenden weg, de kleinkunstavond, en sportieve activiteiten. Daarnaast zijn er paar jaar ook meerdere weekenden weg en feesten met andere verenigingen die zijn aangesloten bij VGS-Nederland.

Binnen de GSVA zal je snel ingezet worden binnen verschillende commissies, zodat je naast je studie het studentenleven leert kennen, vrienden maakt en jezelf kunt ontwikkelen.

Wil jij Amsterdam ontdekken en meer uit je studententijd halen met christelijke medestudenten? Neem eens een kijkje op onze website www.gsva.nl of mail naar promocie@gsva.nl. Daar vind je meer informatie, foto’s van verenigingsactiviteiten en data van onze open avonden. Je bent van harte welkom om een keertje langs te komen op een woensdag om de sfeer te proeven!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

SIBCycladesSSRALiberSKITSNereusASCRUMASVAOrionisA.S.V.GayNoNoMesUnitasASC/AVSVIchthusAEGEEParticolarteNSAC.S.F.R.BonaparteOkeanosDERML.A.N.X.SkollG.S.V.A.Chip&Charge

SIB