L.A.N.X.

950 leden
180
1880
Sociëteit L.A.N.X
ontgroening
BorrelenDisputenSociëteitOntgroeningTraditioneel
Logo/Wapen van L.A.N.X.Foto 0 van L.A.N.X.Foto 1 van L.A.N.X.Foto 2 van L.A.N.X.Foto 3 van L.A.N.X.Foto 4 van L.A.N.X.

L.A.N.X. is opgericht in 1880 en is hiermee één van de oudste studentenverenigingen van Amsterdam. Met 900 leden is L.A.N.X. één van de grootste verenigingen die Amsterdam rijk is, groot genoeg om nooit uitgekeken te raken en klein genoeg om niet opgeslokt te worden door de massa. Bij L.A.N.X. vind je hiervoor de ingrediënten: hechte vriendschappen, ontspanning, sport en geweldige feesten!

Bij L.A.N.X. hebben alle disputen één vaste borrelavond op Sociëteit. Daar borrel je met je dispuut aan een eigen tap en maak je vaak hilarische, bijzondere, maar bovenal fantastische borrelavonden mee. Veel Lanxianen studeren ook samen in de Universiteits Bibliotheek, pakken samen een terrasje of gaan lekker naar het Vondelpark. Ook sporten veel leden samen, er wordt onder andere gehockeyd gevoetbald en getennist.

Bij L.A.N.X. heb je ook de mogelijkheid om in een commissie te komen. Hier kun je bijvoorbeeld de grote feestweek HOOGTIJ, het festival, de promotieweken, de Diesgala of het hockeytoernooi organiseren. Ook je bestuurlijke kwaliteiten kun je ontwikkelen door in je dispuutbestuur te gaan of één van de vele besturen te doen voor L.A.N.X. In totaal heeft. L.A.N.X. 14 vrouwendisputen en 12 mannendisputen, met ieder hun eigen karakter. Er zijn corporale disputen, maar ook meer vrijblijvende disputen. Met je dispuut doe je door het jaar heen allemaal verschillende activiteiten. Zo organiseren disputen wintersport vakanties, liftwedstrijden, blind-datediners, bandjesavonden en nog veel meer.

Studeer jij in Amsterdam en heb je zin in iets extra’s naast je studie? Kom dan bij L.A.N.X.! Voor meer informatie kun je kijken op www.lanx.nl.

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

SIBSKITSBonaparteC.S.F.R.AEGEEASCRUMNSAASC/AVSVDERML.A.N.X.SSRAIchthusOrionisCycladesASVANereusLiberG.S.V.A.OkeanosUnitasChip&ChargeSkollA.S.V.GayNoNoMesParticolarte

SIB