NoNoMes

300 leden
120
1988
De Heilige Zeug
ontgroening
BorrelenDisputenSociëteitTraditioneelOntgroening
Logo/Wapen van NoNoMesFoto 0 van NoNoMesFoto 1 van NoNoMesFoto 2 van NoNoMesFoto 3 van NoNoMesFoto 4 van NoNoMes

S.V.A.A. Nomen Non Magnum Est, kortweg NoNoMes, is een bruisende studentengezelligheidsvereniging met meer dan 300 actieve leden. Haar sociëteit is gevestigd in hartje Amsterdam op een steenworp afstand van de Dam. NoNoMes wordt gekenmerkt door haar jonge en groeiende kara​kter. Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij de wekelijkse borrel op dinsdag centraal staat. Naast gezelligheid is een lidmaatschap bij NoNoMes de uitgelezen kans om van alles naast je studie te doen. Zo kun je deel uitmaken van een van de commissies die NoNoMes rijk is, een bestuursfunctie binnen je dispuut vervullen of een jaar lang de vereniging leiden.

NoNoMes bestaat uit negen disputen, waarvan vijf damesdisputen en vier herendisputen. In je eerste jaar kies je gelijk een dispuut die goed bij je past. Samen met je dispuut borrel je niet alleen, maar eet, studeer of woon je misschien wel samen.

Ben jij op zoek naar de studententijd van je leven? Word dan lid bij NoNoMes.
Hoewel de dinsdagavond dé avond is van NoNoMes, zijn de deuren van onze sociëteit natuurlijk ook op veel andere dagen open om een kijkje te komen nemen!

Hockeytoernooien, vakanties, weekendjes en diners, bij NoNoMes kan het allemaal!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

SKITSLiberAEGEENSAL.A.N.X.NereusOrionisA.S.V.GayUnitasCycladesC.S.F.R.ASVASkollASCRUMNoNoMesOkeanosChip&ChargeIchthusParticolarteG.S.V.A.BonaparteDERMASC/AVSVSIBSSRA

SKITS