R.S.V.U Okeanos

410 leden
120
1957
Villa Erevlot
ontgroening
BorrelenSportKleinschaligVrijblijvend
Logo/Wapen van OkeanosFoto 0 van OkeanosFoto 1 van OkeanosFoto 2 van OkeanosFoto 3 van OkeanosFoto 4 van Okeanos

R.S.V.U. Okeanos werd in 1957 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot de leukste studentenroeivereniging van Nederland. Bij Okeanos vind je de ideale mix voor elk studentenleven: sport en gezelligheid. Van onze toppers op Olympisch niveau tot zij die één keer per week roeien en veel op de borrels te vinden zijn, iedereen kan bij ons terecht.

Okeanos is een vereniging met veel tradities, een ontgroeningsperiode hebben we echter niet. In de introductieperiode van 6 weken wordt de basis van het roeien je bijgebracht. Je roeit twee keer per week en leert de vereniging kennen tijdens de borrels op donderdagavond en het introductieweekend. Ben je na deze 6 weken overtuigd? Dan wordt je na de introductieperiode een echte Okeanied.

Okeanos is de enige studentenroeivereniging die gelegen is aan de meest prestigieuze roeibaan van Nederland: de Bosbaan. Er wordt iedere week gegeten en geborreld in de sociëteit. Daarnaast worden gedurende het jaar leuke activiteiten georganiseerd, zoals een wintersport, bierproefavonden, gala’s, etc. Ook biedt de vereniging ruimte om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Zo vorm je na de introductieperiode een jaarclub met andere eerstejaars en zijn er verschillende commissies waarbij je je kunt aansluiten. Tevens is onze vereniging meerdere dames- en herendisputen rijk.
Met 400 leden is Okeanos een van de grootste verenigingen van Amsterdam. Het is een hechte groep waar iedereen elkaar kent en je snel je plek vindt.

Wil je fanatiek en met de beste coaching roeien of kom je voor de borrels en wil je commissiewerk doen? Bij Okeanos is alles mogelijk! Voor meer informatie kun je terecht op www.okeanos.nl. Hou daarnaast onze facebookpagina in de gaten voor alle open evenementen gedurende het jaar.

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

NSALiberIchthusSkollL.A.N.X.Chip&ChargeParticolarteCycladesNereusA.S.V.GayDERMUnitasSSRAASVAOrionisBonaparteASCRUMC.S.F.R.SIBAEGEEASC/AVSVOkeanosSKITSG.S.V.A.NoNoMes

NSA