A.S.Z.V. Orionis

300 leden
90
1985
Warmoestraat 121
ontgroening
SportBorrelenDisputenVrijblijvend
Logo/Wapen van OrionisFoto 0 van OrionisFoto 1 van OrionisFoto 2 van OrionisFoto 3 van Orionis

De Amsterdamse Studenten Zeilvereniging Orionis is de vereniging voor jou als je houdt van zeilen en feesten. Wat ons betreft de perfecte combinatie voor een fantastische studententijd. Lid zijn van Orionis is ontspannend sportief. Hard zeilen en chillen op het water. Hechte vrienden in disputen, oneindige mogelijkheden in commissies en iedere week borrels en feesten. Vind de vrijheid en vier het mooie studentenleven bij Orionis.

Zeilen!
Kun je al zeilen? Perfect! Dan is er bijvoorbeeld plek voor je in onze twee wedstrijdteams (J22 & skûtsje!) en kun je je verder ontwikkelen binnen onze opleidingen (valk, skûtsje, en j22-trajecten!).
Kun je nog niet zeilen, maar lijkt dit je heel erg gaaf? Bij ons kun je leren zeilen! Nadat je bij ons bent lid geworden kan je ervoor kiezen om mee te doen aan de Sail In. Dit houdt in dat je in Amsterdam vier weken lang, 1 keer per week zeilles krijgt. Zo maak je kennis met het zeilen of kun je jouw skills verbeteren! Je krijgt dan les van Orionen die vaak al instructeur zijn bij verschillende zeilscholen door heen Nederland. Maar dat is niet het enige, we hebben gedurende het jaar opleidingstrajecten waar je je nog (niet verplicht) verder kunt ontwikkelen tot een ware zeiler!

Sociaal!
Natuurlijk zeilen we niet alleen bij Orionis, maar houden we ook zeker van een goede borrel. Elke woensdagavond borrelen we in ‘De Heilige Zeug’ (achter de dam). Deze borrel is niet verplicht, maar wel altijd gezellig druk! Daarnaast hebben wij 9 vloten (disputen) waar je bij kunt als je wilt. Ook zijn er nog vele activiteiten georganiseerd door de vereniging of vloten en erg veel weekendjes weg. Genoeg te doen en een snelle manier om nieuwe mensen te leren kennen. Niks is verplicht, maar hoe vaker je komt, hoe leuker het voor jezelf wordt!

Organiseren!
Bij Orionis organiseren we ook erg veel. We hebben 22 commisssies voor verschillende evenementen. Als eerstejaars kun je aangeven welke commissie jou gaaf lijkt. We organiseren niet alleen dagjes of weekenden, maar ook grootse evenementen met meer dan 300 deelnemers! Je kunt bij Orionis je dus goed ontwikkelen op verschillende vlakken en het staat mooi op je CV!

Hoe hard we ook zeilen & feesten, zo hard kunnen we ook samen studeren. Je studie is goed bij Orionis te combineren. Bij Orionis vindt je niet alleen vrienden voor het leven, maar motiveren we elkaar ook om je studie te halen. Daarnaast vergroot je de kans op een leuke kamer (bijvoorbeeld in een Orionishuis) door het netwerk van de vereniging!

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

NoNoMesParticolarteOrionisNSAL.A.N.X.ASC/AVSVDERMNereusUnitasG.S.V.A.AEGEEBonaparteSSRAA.S.V.GaySKITSLiberIchthusSIBASVAOkeanosC.S.F.R.SkollCycladesASCRUMChip&Charge

NoNoMes