ASKV Particolarte

60 leden
100
1989
de Krater
geen ontgroening
CultuurKleinschaligVrijblijvendBorrelenInhoudelijke activiteiten
Logo/Wapen van ParticolarteFoto 0 van ParticolarteFoto 1 van ParticolarteFoto 2 van ParticolarteFoto 3 van Particolarte

Particolarte is een kleine en gezellige studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Zin om je creativiteit te uiten of te ontwikkelen? Dat kan bij ons!  We organiseren open podia, hebben een verenigingsblad, en er zijn commissies voor allerlei verschillende kunstvormen, zoals toneel, dans en beeldende kunst. Voor wie liever naar andermans kunsten kijkt, wordt er elke maand een culturele agenda samengesteld met daarop bijvoorbeeld concert-, theater- en museumbezoeken. Dat maakt Particolarte een uitstekend beginpunt om het culturele leven van Amsterdam te ontdekken.


Natuurlijk hebben we niet altijd een culturele insteek nodig om plezier te maken. Elke maandagavond borrelen we in sociëteit ‘de Krater’, gelegen aan de Prinsengracht 181, en organiseren we weekenden weg in binnen- en buitenland.
Particolarte is een studentenvereniging zonder hiërarchie of ontgroening. Er zijn geen regels of verplichtingen. Zelfs mensen die nooit van plan waren lid te worden bij een studentenvereniging, worden bij ons lid.


Interesse? Kom langs op de borrel! Deze begint elke maandag om 21.30 uur.


Vooraf kun je genieten van de kookkunsten van de kookcommissie (reserveren voor 17:00 via: kook@particolarte.nl, €3).
Wil je eerst nog meer over ons te weten komen kijk dan op onze site (www.particolarte.nl), stuur ons een mailtje (info@particolarte.nl) of chat met ons via Facebook of twitter. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, like ons dan op Facebook! Dat vinden wij ook leuk.

Help me kiezen!

Kieswijzer, help me kiezen!

Uitgelicht

C.S.F.R.NSADERMAEGEEA.S.V.GayChip&ChargeBonaparteSkollNoNoMesParticolarteASC/AVSVNereusASCRUMIchthusSSRACycladesG.S.V.A.ASVAUnitasSIBSKITSOrionisL.A.N.X.LiberOkeanos

C.S.F.R.